[vc_row][vc_column][vc_column_text]Startup-bedrijf NRGeek contacteerde me vorig jaar voor het ontwerp van een logo en bijhorende visitekaartjes. NRGeek is een adviesbureau dat werkt rond energie: best een abstract begrip. Want hoe geef je Energie weer zonder in clichés te vervallen? Geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig brachten de nauwe gesprekken met Herman, de eigenaar van NRGeek, me op het goede spoor richting onderstaand ontwerp.

De communicatie tussen klant en ontwerper is zo ontzettend belangrijk. Carte-blanche krijgen lijkt voor een ontwerper misschien wel de ultieme opdracht. De praktijk leer me dat het dan zeer moeilijk is om richting te geven aan een ontwerp. Want als de klant niet weet wat zijn/haar visie is, hoe kan ik dan deze visie vertalen in een goed ontwerp?

Durf dus in gesprek te gaan met je vormgever en geef duidelijk aan wat jouw visie is waar je voor staat.

Wil jij ook graag jouw bedrijf visueel een duwtje in de rug geven? Meer info vind je hier.

Meer info over NRGeek? www.NRGeek.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”5460″ img_size=”full” onclick=”link_no” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]