Mini-sessies bij zonsondergang

 De hele zomer organiseer ik sessies bij zonsondergang. Bij mooi weer trek ik er iedere woensdag- en/of donderdagavond op uit.

Want we herinneringen ons vaak de zonsondergangen van op vakantie in een ver land, maar ook in België zijn er heel wat mooie zonsondergangen om te koesteren.

Dus laat het een perfecte gelegenheid zijn om je je gezin, je feestbeest, jij en je lief… te laten vastleggen op een mooie avond. Ik beloof je dat je er een instant-vakantie-gevoel aan overhoudt. 

Elise voelde zich snel op haar gemak bij jou, Dorien. Nog steeds zo verliefd op de mooie foto’s die je hebt gemaakt voor haar eerste communie.
- Lore J.

Wanneer?
Iedere woensdag en donderdagavond van april tot begin oktober; telkens tussen ⏰19u30 en 22u30 (3 sessies per avond).

Voor wie?
1 koppel, gezin, kindjes,… Kortom, iedere ‘bubbel’ is welkom. (Max. 4 aanwezige volwassen, mezelf inclusief)

Waar?
Put van Rauw in Mol

Wat?

  • Spontane én leuke fotoshoot van 30 min
  • Inclusief 3 afgewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
  • Overige foto’s (minstens 15) kan je in preview bekijken in je persoonlijke galerij. Hier kan je extra beelden aankopen. Een individuele afgewerkte foto zonder watermerk kost 15,5 euro.

Hoe ga ik te werk?
Je schrijft je in voor een sunsetsessie via onderstaande knop.

Enkele dagen voorafgaand aan een mooie avond (ik hou het weerbericht in de gaten ;-)) stuur ik je een berichtje met een uur en locatie.

Kan je die avond toch niet? Geen probleem! De eerstvolgende datum krijg je opnieuw een bericht met een voorstel. Een hele zomer kans op een mooie fotosessie, dus!

Prijs?
130 euro