Een goede start begint met een goed logo

02.09.18

Uncategorized

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veel starters besparen vaak op hun visuele identiteit. Vaak hebben ze (nog) niet genoeg budget om een logo te laten ontwerpen of vinden ze dit nog niet direct nodig. Jammer, want vaak zorgt een professioneel logo juist voor (herhaalde) herkenbaarheid en vertrouwen bij (nieuwe) klanten.

De eigenaar van STECO besefte gelukkig dat een goed logo wel belangrijk is voor zijn zaak. En zo kwam hij een tijd geleden bij mij terecht. Na een kort overleg waar Stefan zijn wensen duidelijk maakten ging ik aan de slag.  Al snel werd duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten en kwam er een definitief logo tot stand.

Bedankt Stefan, voor de fijne samenwerking!

Oja, en zoek je nog een goede schilder en behanger regio Noord-Limburg? Dan kan ik je STECO zeker aanbevelen.

Maak jij ook graag een goede start met een herkenbaar en gepersonaliseerd logo? Neem dan zeker een kijkje op mijn pagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”5016,5017″ img_size=”full” onclick=”link_no” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *