Romantische foto’s bij zonsondergang?

In augustus en september doe ik sessies bij zonsondergang. Bij mooi weer trek ik er iedere woensdag- en/of donderdagavond op uit.

Want we herinneringen ons vaak de zonsondergangen van op vakantie in een ver land, maar ook in België zijn er heel wat mooie zonsondergangen om te koesteren.

Dus laat het een perfecte gelegenheid zijn om een fijne fotosessie met je gezin, je partner, je zoon/dochter of gewoon iemand die je dierbaar is… te boeken. Ik beloof je dat je er een instant-vakantie-gevoel aan overhoudt. 

Elise voelde zich snel op haar gemak bij jou, Dorien. Nog steeds zo verliefd op de mooie foto’s die je hebt gemaakt voor haar eerste communie.
- Lore J.

Sunsetsessies – foto’s bij zonsondergang

Wanneer?
Iedere woensdag en donderdagavond in augustus en september; telkens tussen 18u30 en 20u30 (tijden variëren naargelang de zonsondergang).

Voor wie?
1 koppel, gezin, kindjes,…

Waar?
Put van Rauw in Mol

Prijs?
75 euro (shooting fee)
+ pakket naar keuze (zie hieronder)

Wat?

  • Spontane én leuke fotoshoot van 25 min
  • Pakket met aantal beelden naar keuze:
    – 5 beelden: 75 euro
    – 20 beelden: 105 euro
    – alle beelden (+-40): 150 euro

Hoe ga ik te werk?
Enkele dagen voorafgaand aan een mooie avond (ik hou het weerbericht in de gaten ;-)) stuur ik je een berichtje met een uur en locatie.

Kan je die avond toch niet? Geen probleem! De eerstvolgende datum krijg je opnieuw een bericht met een voorstel. Een hele zomer kans op een mooie fotosessie, dus!

Je kan je vanaf begin juli inschrijven voor een sunsetsessie.
Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat je e-mailadres dan achter via onderstaande link.