loader
Dorien Daens

Hallo. Ik ben

Dorien.

Creatief en eigenzinnig, en soms een beetje tegendraads. Op de goede manier dan wel.

Ook een beetje chaotisch en rusteloos, maar vooral gevoelig en passioneel. Ik hou van tradities, zonder in clichés te vervallen en van mensen die houden van het leven!

Mijn doel is om jullie verhaal zo eerlijk en volledig te vertellen en vertalen; via fotografie, maar ook het ontwerp van gepersonaliseerd drukwerk.

Fotografie

Jullie zorgeloos laten genieten terwijl ik blijvende herinneringen maak voor later: voor minder ga ik niet. Bij bijzondere mijlpalen in het leven horen tastbare herinneringen. En die maak ik graag samen voor jullie.

Grafisch ontwerp

Wat is er persoonlijker dan een speciale gebeurtenis (geboorte, huwelijk, communie,…) beginnen met een uitnodiging of aankondiging volledig in jullie stijl? Geen compromissen moeten sluiten, maar alles volledig naar jullie wens. Maar ook nadien is het nog niet gedaan. Je gasten een fijne herinnering meegeven aan jullie speciale dag, een eigen foto-album, … Hier help ik jullie graag mee.

Ook als bedrijf kan je bij mij terecht. Heb je als starter nood aan een passend logo en bijhorende huisstijl? Wil je graag stijlvolle foto’s om de buitenwereld te tonen wie jullie zijn en waar jullie voor staan? Ook hier help ik je graag mee verder.
Ik hou er van om samen met jou je bedrijf een visuele identiteit te geven. Want zo krijgt jouw “potentiële” klant meteen een goed zicht van waar jij (en je team) voor staan en gaan.

Ohja… En ik hou ook van koffie, het liefst in goed gezelschap ;-).