Kerstsessies tussen echte kerstbomen

YES! Het is weer herfst…

… en dat betekent dat ook Kerstmis voor de deur staat. De tijd van warme donsjassen, zachte sjaals en gebreide mutsen is aangebroken!

Niets fijner dan in deze periode jezelf warm in te duffelen, buiten een wandeling te maken om achteraf een warme chocomelk te drinken.

⁠Wil je voor kerst/eindejaar een leuke, spontane, misschien grappige of oprechte wens versturen naar vrienden en familie?
Dan kan je op zaterdag 30 oktober 2021 een mooie foto laten maken tijdens een sfeervolle spontane fotoshoot. Geen kitsch, gewoon de échte foto’s tussen de mooiste kerstbomen. Spontane momenten staan centraal en natuurlijk maak ik ook een mooi portretje. 

Wanneer?
Zaterdag 30 oktober 2021 tussen 10u00 en 16u00.
Hou deze pagina in het oog voor extra data!

Prijs?
140 euro

Voor wie?
1 gezin, 1 koppel, kinderen uit 1 gezin of grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin. Kleine huisdieren zijn ook welkom.

Waar?
De locatie is een mooie kerstboomplantage in Mol (en het wordt dit jaar superrr gezellig daar!). Ik maak er een leuke en gezellige opstelling met leuke attributen zodat jullie je direct comfortabel voelen.

Wat?

  • Spontane én leuke fotoshoot van 25 min
  • Inclusief 5 afgewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
  • Overige foto’s (minstens 15) kan je in preview bekijken in je persoonlijke galerij. Hieruit kan je extra beelden aankopen. Een individuele afgewerkte foto zonder watermerk kost 15,5 euro.
  • Duffel jullie goed in met sjaal en muts (de locatie zorgt voor een gezellige kerstsfeer)

WAT BIJ SLECHT WEER?

Indien er hevige regen valt en/of er zijn stormachtige toestanden de dag van de shoot, verplaatsen we alles naar de week nadien (zaterdag 6 november en/of donderdag 11 november).

Dorien is een toffe madam die in een fijne en ongedwongen sfeer de mooiste kerstfoto’s voor ons maakte. Een aanrader!

- Liesbeth M.

kerstsessies
kerstsessies tussen de bomen
Communie-fotografie
kerstsessies tussen de bomen
kerstsessies tussen de bomen
kerstsessies tussen de bomen