Een persoonlijke huwelijksuitnodiging

01.11.19

Uncategorized

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]Deze zomer kreeg ik een onverwacht telefoontje van Bieke, een goede vriendin. Na enkele jaren verloving werd het toch wel eindelijk tijd voor een huwelijksfeest. Dus kwam de vraag of ik haar uitnodiging wou ontwerpen. En meteen daar achter de mededeling: we willen ook graag dat je onze huwelijksfotograaf wordt. Hier moest ik niet lang over nadenken! Natuurlijk wil ik dat!

Een persoonlijke huwelijksuitnodiging is vaak één van de eerste tastbare zaken die komen kijken bij het organiseren van een trouwfeest. Wanneer de locatie vastligt, begint het plannen en een huwelijksuitnodiging maakt het dan concreet. Want wanneer het op papier staat is het écht!

Na een eerste gezellig gesprek bij mij thuis met Bieke en haar toekomstige had ik direct zin om er in te vliegen. Want ook al twijfelde ik er niet aan, de stijl die Bieke wou, kwam helemaal overeen met de mijne!

Na een korte zoektocht naar de juiste papierkeuze werd dit het resultaat.

Meer info vind je hier.

Drukwerk: Printsalon Hasselt[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”1527″ img_size=”full” onclick=”link_no” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Graag meer info over een huwelijksreportage? Dit vind je hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *