Wil jij ook graag superleuke foto’s voor je communie- of lentefeest?

12.01.20

communiefotografie | Fotografie | lentefeest

Naast de alledaagse momenten fotografeer ik ook graag bijzondere mijlpalen in het leven! Een communie- of lentefeest horen hier bij!

En wat hoort er bij een communie- of lentefeest? Mooie kaartjes. Want deze staan immers nog maanden op de kast bij familie en vrienden. En ook voor vriendjes en klasgenootjes van het feestvarken is het een belangrijk evenement. Want na de festiviteiten worden er vast en zeker mooie kaartjes en bedankjes als herinnering uitgedeeld. En ook nadien is het steeds leuk om terug te kijken op deze bijzondere dag.

Bij fotosessies met een bepaald doel (communiefoto’s in dit geval) trek ik nog altijd de kaart van authenticiteit. Vaak ga ik een stukje wandelen met het kind een kies ik er voor om met jullie zoon/dochter in interactie te gaan; zij zijn dan ook mijn onderwerp. 

Sommige kinderen zijn direct spontaan en actief; anderen hebben wat meer tijd nodig. En dat geeft niet. Ik merk dat kinderen snel tot rust komen bij mij en me vertrouwen. Het helpt hierbij dat je als ouder niet tussenkomt bij het fotograferen, maar me vertrouwt. Wanneer kinderen het gevoel hebben dat ze moeten presteren (lachen, stilstaan,…) krijg je geforceerde foto’s en kinderen die hun fotosessie snel beu zijn. En dat is het laatste wat we willen.

Heb je het gevoel dat je kind niet graag op de foto staat? Dat het wat angstig is voor de fotosessie? Laat dan foto’s maken tijdens een mini-sessie. Dit zijn korte sessies van een half uur in een leuke setting; net genoeg om mooie beelden te maken van jouw kind!

Wil je graag deze mijlpaal laten vastleggen op een spontane manier? 

Neem dan een kijkje tussen mijn mini-sessies.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur me dan een berichtje en dan bekijken we wat er mogelijk is.

0 Comments