loader

Spontane communie en lentefeest fotografie

Bij een communie- of lentefeest horen mooie foto’s! Want deze kaartjes staan immers nog maanden op de kast bij familie en vrienden. En ook voor vriendjes en klasgenootjes van het feestvarken is het een belangrijk evenement. Want na de festiviteiten worden er vast en zeker mooie kaartjes en bedankjes als herinnering uitgedeeld. En ook nadien is het steeds leuk om terug te kijken op deze bijzondere dag.

Misschien heb je dit jaar zelf een feestje gepland. Ongetwijfeld iets om naar uit te kijken want feesten is altijd leuk! Ook hiervoor kan je me boeken. Want naast de fotoreportage vooraf zijn er ook tijdens het feest vaak bijzondere en leuke momenten vast te leggen.

Wil je graag deze mijlpaal voor jouw kind laten vastleggen op een spontane manier? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Meer info vind je hier.

Voor reservaties: