Flowershoots: dat zijn kleurrijke foto’s tussen de allermooiste bloemen

03.08.21

Uncategorized

kerstsessies tussen de bomen
kerstsessies tussen de bomen

Dit jaar sta ik voor de tweede jaar op rij tussen de bloemen om jullie te fotograferen.

En dat op een toplocatie: de pluktuin van De Zoenebloem!

Toen ik er vorig jaar een eerste keer op prospectie ging keek ik mijn ogen uit: zoveel mooie kleuren en vormen.

De sfeer en rust die er in de pluktuin hangt geeft zoveel energie. En de bloemenpracht past helemaal bij mijn fotografie-stijl: kleurrijk, natuurlijk en spontaan. Want in de pluktuin valt er genoeg te beleven. De verwondering die ik in de oogjes van de kinderen mag vastleggen, de lach wanneer ze die mooie bloemen voelen kriebelen… Zalig vind ik dat.

De bloemen zijn ook een ideale ijsbreker: want iedereen vindt één bepaalde bloem wel mooi of gaat op zoek naar zijn/haar favoriete kleurtjes.

De shoots hebben mijn eigen interesse in een mini-pluktuin ook gewekt. Wanneer ik door de pluktuin van De Zoenebloem loop ben ik zo gefascineerd door de verschillende bloemen dat ik het niet kan nalaten om te vragen welke bloem het is. En zo ken ik ondertussen het verschil tussen gerbera’s en madeliefjes en weet ik dat leeuwenbekjes er in veel verschillende kleuren zijn.

Ik was zelfs verwonderd toen ik zag dat er ook mooie bloemen bestaan met donkere (paarse) stelen en bladeren in plaats van het logische groen.

En dus heb ik sinds deze zomer mijn eigen bloementuintje in mijn achtertuin. Ik kreeg enkele zaden en tips van Tine van De Zoenebloem en kocht nog enkele mooie bloembollen.

Natuurlijk is het niet genoeg om jullie er tussen te fotograferen; daar kan alleen zo’n mooie tuin als die van Tine voor dienen. Maar ondertussen geniet ik thuis wel van al die kleurtjes.

Wil jij graag een mooie fotosessie tussen jouw favoriete bloemen en kleurtjes.

Kijk dan even op onderstaande knop. Misschien is er nog een plekje vrij voor jou.

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in.

kerstsessies tussen de bomen
kerstsessies tussen de bomen

0 Comments